16 november 2016

ADVOCAAT SMALE

advocaat advocatenkantoor

Ik, Lilian Smale, ben een zeer gedreven advocaat. Ik sta ondernemers, particulieren en belangenorganisaties juridisch bij op het gebied van vastgoed, omgeving en legal tech.

In 2001 begon ik in Leiden als advocaat. Na bij Boekel de Nerée in Amsterdam op de sectie vastgoedrecht als advocaat te hebben gewerkt ben ik eind 2005 mijn eigen advocatenkantoor in Leiden begonnen.

Daarvoor was ik drieënenhalf jaar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam verbonden als docent privaatrecht en wetenschappelijk onderzoeker aan het Instituut voor Milieuschade.

Verder ben ik als redacteur verbonden aan het Jurisprudentie Huur en Verhuur (JH&V), lid van de Vereniging van Milieurecht en actief als medewerker van het Tijdschrift Gezondheidsschade, Milieuschade en Aansprakelijkheidsrecht (TGMA, voorheen: TMA). Dat is een van de manieren om mij als advocaat te ontwikkelen. In mijn publicatielijst kun je zien welke publicaties van mijn hand zijn verschenen.

Er verschijnt er eens per maand een ELetter met het laatste juridische vastgoednieuws. Abonneer gratis door inschrijving hieronder.     Dat is een eenvoudige manier om een indruk van Advocatenkantoor Smale te krijgen. Voor een overzicht van mijn blogs: klik hier.

In real life kennismaken? Dat heeft altijd de voorkeur. Laat ’t weten.

Mr. L.J. Smale

@advocaatSmale

lid van de Orde van Advocaten Amsterdam
bekendmakingen