16 november 2016

SMALE

 

Graag stel ik mij even voor.

Ik, Lilian Smale, ben een zeer gedreven advocaat. In 2001 begon ik in Leiden als advocaat. Na bij Boekel de Nerée in Amsterdam op de vastgoedrechtsectie als advocaat te hebben gewerkt ben ik eind 2005 mijn eigen advocatenkantoor in Leiden begonnen.

Daarvoor was ik drieënenhalf jaar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam verbonden als docent en wetenschappelijk onderzoeker.

Verder ben ik als redacteur verbonden aan het Jurisprudentie Huur en Verhuur (JH&V), lid van de Vereniging van Milieurecht en actief als medewerker van het Tijdschrift Gezondheidsschade, Milieuschade en Aansprakelijkheidsrecht (TGMA, voorheen: TMA). Dat is een van de manieren om mij te ontwikkelen. In mijn publicatielijst kun je zien welke publicaties van mijn hand zijn verschenen.

Wat kan nog meer helpen, vraag ik mij regelmatig af.
De meldcheck is één van mijn initiatieven. Via deze tool kan bijvoorbeeld een eigenaar nagaan of er een meldingsplicht van leegstand van een bepaald gebouw geldt volgens een leegstandsverordening.

Verder verschijnt er eens per maand een ELetter met het laatste juridische vastgoednieuws. Abonneer gratis door inschrijving hieronder.     Voor een overzicht van mijn blogs: klik hier.

 

Mr. L.J. Smale
@advocaatSmale
lid van de Orde van Advocaten