19 november 2016

TARIEVEN

De tarieven? Advocatenkantoor Smale werkt met prijsindicaties afhankelijk van het belang van de zaak. In passende zaken zijn onder andere vaste prijsafspraken (fixed fee) per stap in de zaak mogelijk. Duidelijkheid en betaalbare tarieven staan voorop. Er worden geen kantoorkosten gerekend.tarieven advocaat

Groepsacties-/trajecten doen wij ook, zowel voor bedrijven als personen of groepen van personen. Crowdfunding of crowdsuing behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft, worden de advocaatkosten op basis van de rechtsbijstandsverzekering vergoed. De laatste tijd is dat ook steeds meer mogelijk voor ondernemers. Onder een rechtsbijstandsverzekering geldt het recht op vrije advocaatkeuze.

U mag altijd bellen, mailen of op een andere manier contact opnemen om na te gaan wat wij kunnen betekenen en/of voor het plannen van een gratis kennismakingsgesprek.

Als er niet direct een concreet advies of juridische actie nodig is, meldt u zich dan hieronder aan om in uw mailbox gratis juridische vastgoedtips en signaleringen te ontvangen. Eenvoudig om zo op de hoogte te blijven van juridische ontwikkelingen en speciaaltarieven. Maar ook  een mooie manier om vrijblijvend kennis te maken.