19 november 2016

TARIEVEN

De tarieven en werkwijze? Advocatenkantoor Smale werkt met prijsindicaties afhankelijk van het belang van de zaak. In passende zaken zijn onder andere vaste prijsafspraken (fixed fee) per stap in de zaak mogelijk.  tarieven advocaat

Groepsacties-/trajecten doen wij ook, zowel voor bedrijven als personen of groepen van personen. Crowdfunding of crowdsuing behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Als je een rechtsbijstandsverzekering hebt, worden de advocaatkosten op basis van de rechtsbijstandsverzekering vergoed. De laatste tijd is dat ook steeds meer voor ondernemers mogelijk. Onder een rechtsbijstandsverzekering geldt het recht op vrije advocaatkeuze.

Er worden geen kantoorkosten gerekend. Kosten als griffierechten, van uittreksels en de inschakeling van deskundigen worden apart in rekening gebracht. Deze vallen niet onder de tarieven.

Vanwege het milieu en om zo kostenefficiënt te werken, vindt communicatie in plaats van via de post zoveel mogelijk digitaal plaats.

Vragen over de tarieven of werkwijze?

Je mag altijd bellen en mailen. Of op een andere manier contact opnemen om na te gaan wat wij kunnen betekenen en/of voor het plannen van een gratis kennismakingsgesprek.

Als er niet direct een concreet advies of juridische actie nodig is, meld je dan hieronder aan om in uw mailbox gratis juridische vastgoedtips en signaleringen te ontvangen. Eenvoudig om zo op de hoogte te blijven van juridische ontwikkelingen en speciaaltarieven. Maar ook  een mooie manier om vrijblijvend kennis te maken.