Verschenen: onderzoeksrapport naar de effecten van het wetsvoorstel regulering mengvormen

Het wetsvoorstel regulering mengvormen wil voor ondernemers bedrijfsmodellen mogelijk maken om horeca, detailhandel en slijters te combineren. Eerder schreef ik daar al deze blog over. Er gelden wel een aantal voorwaarden om dit te mogen doen volgens dit wetsvoorstel. En die vergen toch wel het nodige. Lees vooral mijn eerdere blog daarover. De volgende stap in het wetgevingsproces is gezet. Inmiddels is er in opdracht van het Ministerie van VWS onderzoek gedaan naar de effecten van dit wetsvoorstel. De uitkomsten zijn net in een rapport bekend gemaakt. Je kunt deze hier downloaden. –>>

Mis niets. Blijf op de hoogte of het wetsvoorstel regulering mengvormen (blurring) het ook daadwerkelijk gaat halen!

mengvormen

[1]


[1] Afbeelding van Free-Photos via Pixabay 

Ontvang vrijblijvend onze juridische vastgoed- en milieutips en signaleringen:
Bedankt voor uw inschrijving. Wij houden u graag op de hoogte.
Mis niets!
Mis niets!
×