Nieuw: onderzoeksrapport over het wetsvoorstel regulering mengvormen

Het wetsvoorstel regulering mengvormen wil voor ondernemers bedrijfsmodellen mogelijk maken om horeca, detailhandel en slijters te combineren. Beter bekend als: blurring. Er gelden wel een aantal voorwaarden om dit te mogen doen volgens dit wetsvoorstel. En die hebben nog wel wat voeten in aarde. Lees mijn eerdere blog in dat verband.

Volgende stap naar blurring

Belangrijk is dat de volgende stap in het wetgevingsproces is gezet. Inmiddels is er in opdracht van het Ministerie van VWS onderzoek gedaan naar de effecten van de voorgenomen regulering van mengvormen. De focus lag daarbij op de regels voor alcoholhoudende dranken. De uitkomsten over de mengvormen zijn net in een rapport bekend gemaakt. Je kunt deze hier gratis downloaden. –>>

Mis niets over de voortgang

Blijf op de hoogte van de voortgang rond blurring. Haalt het wetsvoorstel mengvormen de eindstreep ? Komen er nog belangrijke wijzigingen voor detailhandel en horeca aan? Het laatste woord is nog niet over alcohol gezegd.

mengvormen blurring

[1]


[1] Afbeelding van Free-Photos via Pixabay 

Ontvang vrijblijvend onze juridische vastgoed- en milieutips en signaleringen:
Bedankt voor uw inschrijving. Wij houden u graag op de hoogte.
Mis niets!
Mis niets!
×