GRATIS CHECKLIST “Een BIZ, iets voor mijn bedrijf?”

Voor ondernemers en eigenaren die hun gebied nieuw leven willen inblazen!

Een BIZ is een bedrijveninvesteringzone. Er zijn al meer dan 43 bedrijventerreinen met een BIZ. Voor winkelgebieden zijn dat er zelfs meer dan 70. De ervaringen zijn positief en de mogelijkheden zijn nu ook nog eens per 1 januari 2015 verruimd. Er is een walhalla aan mogelijkheden onder meer ook op het gebied van duurzaamheid en internet. Gebruikers én eigenaren kunnen nu meedoen. Dat maakt de BIZ ook voor kantoorgebieden met leegstand beter bruikbaar.

BIZIs een BIZ ook iets voor uw winkel-/kantoorgebied of bedrijventerrein? Met deze checklist is dat makkelijk na te gaan.

Binnen 10 minuten weet u of het de moeite is met andere ondernemers en eigenaren gezamenlijk in het gebied te investeren en werk te maken van een bedrijveninvesteringszone.

Al meer dan 370 downloads!

Ik wil de gratis checklist “Een BIZ, iets voor mijn bedrijf?” downloaden:

NB U ontvangt een interactieve pdf. Uw keuzes worden niet getrackt of geanalyseerd. Niemand anders dan u zelf beschikt over uw keuzes en de uitkomst van de checklist. U ontvangt tevens ongeveer eenmaal per maand gratis de laatste juridische vastgoedtips en tricks. De checklist werkt alleen bij gebruik van Adobe Acrobat Reader.