Antennezendinstallatie, mobiele telecom en de huurovereenkomst

Telecom providers zijn afhankelijk van de frequenties voor de beste locatie van een antennezendinstallatie.

Antennezendinstallatie en de huurovereenkomst

Een telecom provider kan gebruik van uw vastgoed willen maken.  Bijvoorbeeld als opstelpunt voor een antennezendinstallatie of om de bestaande zendinstallatie om te bouwen. Daarvoor moet een huurovereenkomst worden gesloten of worden heronderhandeld. Vragen zijn dan of een hogere huur van de telecom provider kan worden bedongen en, of de huurovereenkomst is op te zeggen.

Andere juridische aspecten

antennezendinstallatie

Juridisch is van belang welke toestemmingen nog meer nodig zijn voor het hebben van een zendinstallatie. En wie waar verantwoordelijk voor is. Maar ook hoe er mee om te gaan als u het pand wilt herontwikkelen? Het kan dan zaak zijn extra bepalingen op te nemen voor zendinstallaties.

Vragen?

Voor de juridische aspecten rond zendinstallaties kunt u bij Advocatenkantoor Smale terecht.